Charlie Ottley ezúttal Temesvárról készített volna dokumentumfilmet, csakhogy ellopták a táskáját

2022. június 6. – 14:58

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Ellopták Temesváron Charlie Ottley dokumentumfilm-rendező táskáját, a Temes megyei tanács ezért külön felhívást intézett az illetékes hatóságokhoz, hogy mielőbb intézkedjenek az ügyben – írta meg az Agerpres.

A Wild Carpathia és a Flavors of Romania című dokumentumfilmek rendezője épp egy Temes megyét népszerűsító klip forgatására érkezett Temesvárra, amikor az egyik központi parkban ellopták a táskáját, benne többek között egy drónnal, a fotózáshoz szükséges egyéb kellékekkel és az elmúlt napokban a kisfilmhez készített felvételekkel. Az incidenst követően Charlie Ottley és a stáb egyik tagja feljelentést tett a rendőrségen, ez alapján pedig vizsgálatot indítottak.

„Felszólítjuk az illetékes hatóságokat, hogy tegyenek meg mindent az ügy mielőbbi kivizsgálása, valamint a Temesvár területén tartózkodó valamennyi polgár biztonságának garantálása érdekében” – áll a megyei tanács közleményében.

Charlie Ottley brit rendező igen népszerű a romániai nagyközönség előtt, főként a 2011-ben indított dokumentumfilm-sorozata miatt, ahol részletesen bemutatja (a külföldi potenciális turistáknak) a Kárpátok vadvilágát, valamint az erdélyi jellegzetességeket és kulturális örökséget. Ő volt az, aki Székelyföldön interjút készített többek között Charles herceggel, 2020-ban pedig azzal hívta fel magára ismét a figyelmet, hogy ő is részt vett a Visit Covasna nagyszabású, turisztikai célpontokat népszerűsítő kampányában:

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!