Orbán szerint a nagy stratégiáját már nem ők fogják befejezni, ehhez nemzeti érzelmű, bátor fiatalokat kell keresniük

2024. július 27. – 12:30

Másolás

Vágólapra másolva

Ha megvan a magyar nagystratégia, azt milyen politikával lehet sikerre vinni? – tette fel Orbán. Ehhez az kell, hogy pontosan tudjuk, milyenek vagyunk. A magyarok sokszínűek szerinte, de azért a magyarok személyes szabadságot befelé is építeni kell. „A magyarnak a rend nem önérték, hanem a szabadsághoz szükséges állapot”, mondta.

Orbán szerint ezt a nagystrarégiát biztosan fogják támadni kívülről, meg fogják azt kérdőjelezni, de „ezt a küzdelmet vállalni kell”. De mivel ez 20-25 éves folyamat, „nem mi fogjuk befejezni, hanem leginkább a mai 20-as, 30-as években járó fiatalok”, mondta. De köztük is lesznek az egyik oldalon a liberális, latte avokádós, öntetszelgős politikusok lesznek akkor is az egyik oldalon, a másikon meg a nemzeti érzelmű vagány fiatalok. A toborzást most kell elkezdni, „a mi táborunk csak trombitaszóra jön majd elő”. „Nemzeti érzelmű, bátor fiatalokat kell” ezért már most keresniük, mondta Orbán, ezzel pedig vége lett a beszédének.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!