Szörnyek, akik kegyelmet osztogatnak

2024. február 16. – 20:48

Másolás

Vágólapra másolva

„Odakint most szörnyek járnak. Szörnyek, akik gyerekeket bántottak. Szörnyek, akik a gyerekek helyett a bántalmazókat segítették. Szörnyek, akik urambátyám alapon kegyelmet osztogatnak. A magyar állam csődöt mondott” – kezdte felszólalását Pottyondy Edina. „Csődöt mond most is, ma is, amikor nincs egy mindenre kiterjedő vizsgálat”, ami tisztázná, kik tudtak a kegyelemről, kik intézték, kik engedélyezték. „Nem tudjuk azt se, hogy a kegyelemmaffia a pedofilsegítőn és erőszakos szélsőjobboldaliakon kívül kiket engedett még el. Hány ilyen eset lehet még?” – tette fel a kérdést, amire „nincs válasz, csak ócska kommunikációs megoldások vannak”. „Ja, és lecseréltek két lélegző golyóstollat” – mondta.

Fotó: Huszti István / Telex
Fotó: Huszti István / Telex

Kifogásolta, hogy Novákot nem számoltatják el, hanem élete végéig „havi 4,5 milliós nyugdíjat” kap. Ekkor felzendült a „mocskos Fidesz” skandálás. „A volt államfő büntetése, hogy élete végéig luxusban kell élnie” – mondta Pottyondy.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!