Száznál több híresség jelezte, hogy támogatja a tüntetést

2024. február 16. – 18:38

Másolás

Vágólapra másolva

A szervezők csütörtökön bejelentették, hogy egyre több híresség áll névvel és arccal az általuk szervezett tüntetés mellé. Támogatóként csatlakoztak színészek, műsorvezetők, írók, producerek is; többek közt: Tatár Csilla szerkesztő-újságíró, Puzsér Róbert publicista, Mácsai Pál színész, színházigazgató, Istenes Bence műsorvezető, Till Attila műsorvezető, Lakatos Márk stylist, Ábel Anita műsorvezető, Alföldi Róbert színész, rendező, Nagy Ervin színész, Thuróczy Szabolcs színész, Náray Tamás divattervező is.

Péntekig aztán újabb nevekkel bővült a közös kiállást támogatók listája: Gálvölgyi János, Karácson Tamás (Fluor Tomi), Havas Henrik és Caramell mellett újabb 30 híresség állt névvel is a péntek esti tüntetés mellé.

A csütörtökön megosztott támogató listán eredetileg szerepelt Curtis neve is, de Facebook-oldalán a zenész cáfolt, azt írta: „Nem adom a nevem semmi, ezzel a céllal szerveződő megmozduláshoz, tüntetéshez, politikai állásfoglaláshoz.” Osváth Zsolt, az esemény egyik szervezője megkeresésünkre közölte: „Ezt most letagadja, minden közösségi oldaláról letiltott, a bizonyító erejű kommenteket pedig törölte. Elfogadjuk, hogy meggondolta magát, de cáfoljuk, hogy nem csatlakozott és a tudta nélkül került a listára. Ez hazugság.”

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!