Azahriah: A gyermekbántalmazás és a pedofília no go, a karaktergyilkosságok állami milliárdokból is legyen már no go

2024. február 16. – 20:07

Másolás

Vágólapra másolva

A következő felszólaló Azahriah, vagyis Baukó Attila. Azt mondta, őszintén sajnálja, hogy nem tud ott lenni fizikailag a Hősök terén. „Nem vagyunk egyformák, sőt, egészen különbözünk. Védjük meg a határainkat, védjük meg a gyerekeinket! Annyiszor hallottuk már ezt a frázist, hogy értelmét vesztette a szó, de az igazság az, hogy értelme ebben a formában sosem volt. Egy szánalmas, nemzeti konzultációnak csúfolt ócska, hazug, eldöntendő kérdésekkel teleírt mihaszna papírlap formájában” – mondta videóüzenetében. „A szülő aggodalmát a gyerekei felé felhasználják arra, hogy lázítsanak, buzdítsanak valami ellen, ami aztán politikai haszonná hatalommá konvertálódik. A narcisztikus manipulatív tanárok országszerte az iskolákban. Az oktatás teljes leépítése és a pedofíliában szenvedő beteg és gátlástalan emberek gyerekek közelébe engedése az, ami nem büdös a hatalomnak abban az esetben, ha politikai érdek húzódik mögötte” – mondta Azahriah.

Fotó: Telex
Fotó: Telex

Talán páran, akik most itt vannak ma este és ismertek engem korábbról, tudják, hogy voltak kifejezetten megviselő élményeim a sulis éveimből. Jogosan lázadozhatnék, sőt, a sikereimre hivatkozva harsoghatnám, hogy mi haszna ez a suli dolog, hogy ha nekem sem kellett ahhoz, hogy elérjem a céljaimat vagy érvényesítsem az akaratom. Mindazonáltal nem teszem ezt. Azért nem teszem, mert őszintén azt gondolom, túltekintve a kellemetlen élményeim horizontján, az oktatás, aminek szánták, ahogy indult, az egyik legnemesebb, leghumánusabb dolog az egész emberiség történelmében" – mondta. „Teljesen új szint az, hogy pedofil arcoknak falazunk, de a legparább az az, hogy ez nem egy ismeretlen sztori. Nemrég még a több tízezer deepwebes gyerekpornót birtokló Kaletát engedték ki félmillió forint bírsággal. Hogy aztán tovább folytathassa a beteg dolgait. (…) A legtöbb helyen most az a narratíva Novák Katalin és Varga Judit lemondásáról, hogy ez milyen bátor tett, milyen emberséges, hogy hibázott és bevallotta. Ha nem derült volna ki, ha nem jött volna ki a cikk, bárki is elhiszi azt, hogy maguktól, felismerve a hibájukat, lemondtak volna? Most az egyszer nem lehetett elsunnyogni meg elügyeskedni a dolgot, mint eddig megannyi alkalommal. De most, hogy itt vagyunk, nem a baloldali-jobboldali politikát erősítve, csak és kizárólag a gyerekek biztonságát. Nem akarok háborút, nem akarok csatát sem vívni. Nem azt akarom mondani, hogy most lett rés a pajzson, most fogjunk kapát, kaszát és harcoljunk, mert nem ez kell. Legalábbis, most még nem. Most ébredni kell. Jobbára mindannyian azt valljuk, hogy gyermekbántalmazás az no go, a pedofília no go, a nyilvános megaláztatás, karaktergyilkosságok állami milliárdokból is legyen már no go” – mondta.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!