Eleven végleg felnőtt: férjhez ment Millie Bobby Brown

2024. május 25. – 12:44

Eleven végleg felnőtt: férjhez ment Millie Bobby Brown
Fotó: Charly TRIBALLEAU / AFP

Másolás

Vágólapra másolva

Titokban összeházasodott egymással a Stranger Things sorozattal 12 évesen ismertté vált Mille Bobby Brown és Jon Bon Jovi modellként dolgozó fia, Jake Bongiovi, értesült a The Sun.

A ma már 20 éves Brown és a nála egy évvel idősebb Bongiovi esküvőjének pontos amerikai helyszíne nem derült ki, de a lap úgy tudja, az esemény meglehetősen meghitt és visszafogott volt, és azon jelen voltak a pár szülei is, köztük a zenész Jon Bon Jovi és felesége, Dorothea Bongiovi is.

Brown és Bongiovi 2021 óta járnak együtt, először az Instagramon kezdtek ismerkedni, majd a barátságból szerelem lett. 2023 áprilisában Brown egy fekete-fehér fotót posztolva jelentette be az eljegyzésüket. A színésznő 19 éves volt ekkor.

A brit Millie Bobby Brown 2016-ban, a Netflixen bemutatott Stranger Things című sci-fi-sorozatban tűnt fel Eleven (a magyar fordításban Tizenegy és Tizi), a szuperképességekkel rendelkező fiús lány szerepében. A tinédzsert ezután számos szakmai díjra jelölték, köztük két Primetime Emmy-díjra legjobb női mellékszereplő drámasorozatban kategóriájában, illetve két Screen Actors Guild-díjra a legjobb színésznő televíziós drámasorozatban kategóriában.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!