Egy üvegesről szóló újsághirdetéssel üzenhette meg a világnak a Rolling Stones, hogy érkezik az új album

2023. augusztus 23. – 16:09

Másolás

Vágólapra másolva

A londoni Hackney kerületének hírlapjában, a Hackney Gazette augusztus 17-i megjelent számában egy különös újsághirdetésre lettek figyelmesek az olvasók, akik szerint a világhírű Rolling Stones így akarta megüzenni a világnak, hogy hamarosan érkezik az új album – írja a Sky News. Az együttes tagjai, Mick Jagger, Ronnie Wood és Keith Richards egyelőre hallgatnak, de nagyon úgy tűnik, hogy jó nyomon járnak a rajongók.

A reklám egy Hackney Diamonds névre keresztelt üvegesboltról szól, ami a tervek szerint szeptember elején fog „megnyitni”, az ezt beharangozó hírt pedig a brit rockegyüttes legismertebb szövegeiből rakták össze. Ha rákeresünk a hirdetésben is szereplő weboldalra, az üzletről azt is meg lehet tudni, hogy 1962-ben, azaz pontosan ugyanabban az évben alapították, mint a zenekart. A „Terms Privacy” fül pedig a banda zenei kiadójához, a Universal Music Grouphoz vezet.

Ha valóban igazak a feltételezések, és új Rolling Stones-album érkezik szeptemberben, akkor ez lesz az együttes első lemeze, amit a dobos, Charlie Watts nélkül fognak a piacra dobni, aki 2021 augusztusában hunyt el.

A Rolling Stones 2022-ben európai turnéval ünnepelte meg alapításának 60. évfordulóját.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!