Meghalt Lance Reddick, a Drót és a John Wick színésze

2023. március 17. – 21:51

Meghalt Lance Reddick, a Drót és a John Wick színésze
Lance Reddick az IMDB Show-ban 2019-ben – Fotó: Rich Polk Getty Images North America / AFP

Másolás

Vágólapra másolva

Meghalt Lance Reddick – írja egy rendőrségi forrásra hivatkozva a TMZ. Reddick szerepelt mostanában a John Wick-filmekben, a Boschban, és nagyobb szerepei voltak még a Drótban és A rejtélyben. A TMZ úgy tudja, hogy a 60 éves színészre Los Angeles-i otthonában találtak rá, és a Varietynek Reddick ügynöke megerősítette, hogy természetes körülmények között halhatott meg.

A színész mostanában a jövő héten megjelenő, negyedik John Wick filmet népszerűsítette. A filmsorozatban Charont játszotta, a Continental Hotel portását, aki többször is segített a Keanu Reeves által alakított bérgyilkosnak. A Variety szerint a John Wick-filmek kiinduló Ballerinában is szerepelt volna, valamint a Disney+-ra készülő Percy Jackson sorozatban ő kapta Zeusz szerepét.

Reddick első nagyobb szerepe az Oz negyedik évadában volt, amikor Johnny Basil nyomozóként megpróbálta felszámolni a helyi drogkereskedést. A filmek és sorozatok mellett több videójátékban is szerepel, például a Destiny- és a Horizon-játékokban.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Adjuk össze, adjuk ki TGM kolozsvári esszéit!

2 millió forintot, vagy ennek megfelelő 26 000 lejt / 5330 eurót szeretnénk összegyűjteni, hogy kiadhassuk Tamás Gáspár Miklós Kolozsvári esszék című kötetét. Azoknak a támogatóknak, akik ehhez külön hozzájárulnak, a neve a könyvben is megjelenik majd támogatóként.

Támogatom!
Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!