Megjelent a Barbie-film előzetese hősként ábrázolt Barbieval és szétvert játékbabákkal

2022. december 16. – 18:11

Másolás

Vágólapra másolva

Megjelent a bizonyos szubkultúrákban biztosan várva várt Barbie című film előzetese. Bár a filmről túl sok minden nem derül ki benne, az biztosan, hogy 2023 élőszereplős Barbie-filmjében a Barbie-baba létezését már-már hőseposzi történetbe csomagolják be. Vonom le a következtetést erre olyan jelenetekből, minthogy

  • A prológusból kiderül, hogy amióta kislányok vannak, azóta babák is vannak;
  • In medias res betoppan a történetbe egy gigantikus Barbie;
  • Amitől mindenki teljesen megőrül, szó bennszakad, hang bennakad, játékbabák eltörnek.

Nem teljesen világos a Barbie-város, a gyors jelenetek, a táncok helye és miértje még, de talán pont ez a lényeg: az előzetes tökéletesen bemutatja, hogy valószínűleg a teljes film is pont olyan groteszk lesz, mint maga az előzetes.

A filmben Margot Robbie lesz Barbie és Ryan Gosling lesz Ken. A filmet Greta Gerwig rendezi, akinek a 2017-es Lady Bird című filmjét öt Oscar-díjra is jelölték annak idején. Gosling és Robbie mellett feltűnik még Will Ferrell, Michael Cera és Simu Liu is. Az előzetes már azt is elárulta, csak jövő júliusig kell várnunk rá.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!