Nézettségi rekordot döntött a Stranger Things negyedik évada

2022. július 6. – 10:38

frissítve

Nézettségi rekordot döntött a Stranger Things negyedik évada
A negyedik évad New York-i bemutatója 2022 május 14-én Fotó: Roy Rochlin / Getty Images

Másolás

Vágólapra másolva

A Netflix Stranger Things című sorozatának legutóbbi, negyedik évada több mint 1,15 milliárd órányi nézettséggel került a streamingszolgáltató toplistájának csúcsára, írja a Reuters híre alapján az MTI.

Eddig egyetlen Netflix-sorozat lépte át az egymilliárd órás nézettséget: a dél-koreai Nyerd meg az életed (Squid Game) című sorozat.

A Netflix közleménye szerint a Winona Ryder, David Harbour és Millie-Bobby Brown főszereplésével készült sci-fi lett a tartalomszolgáltató legnépszerűbb angol nyelvű sorozata.

A Stranger Things a Netflix top 10-es listáján 91 országban került az első helyre, ami angol nyelvű tévésorozatnak korábban nem sikerült.

A 2016-ban debütált sorozat negyedik évadának első hét része, közel 9 órányi hosszban egy hónapja jelent meg, majd múlt hét pénteken a nyolcadik és a kilencedik részes dupla záróepizódot is bemutatták, amelyek összesen 4 (!) órát tesznek ki.

A hatalmas érdeklődés miatt a Netflix applikációja egy időre túl is terhelődött, és leállt.

A negyedik évadról szóló kritikánk itt olvasható.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!