Chris Rock újra színpadra lépett, miután Will Smith megpofozta az Oscar-gálán

2022. március 31. – 15:48

Másolás

Vágólapra másolva

Legalább két percen át állva tapsolta a közönség Chris Rockot szerdán este a bostoni Wilbur Színházban, ahol először lépett színpadra azután, hogy vasárnap este a 94. Oscar-gála élő közvetítésén Will Smith több millió tévénéző és a Dolby Theatre helyszíni közönsége előtt pofon vágta, amiért a feleségéről viccelődött.

A Variety.com azt írja, hogy az 57 éves humoristát rocksztárokhoz hasonlóan ünnepelték Bostonban, de két percig szóhoz sem tudott jutni az őt fogadó tapsvihartól, majd végül így szólt bele a mikfronba: „Yo, hadd csináljam a műsort!” Aztán amikor megkérdezte, hogy „milyen volt a hétvégétek”, hatalmas nevetés tört ki a nézőtéren.

Nincs túl sok szarságom arról, ami történt, de van egy teljes show, amit még ezelőtt a hétvége előtt írtam. Még mindig próbálom feldolgozni, ami történt, szóval egyszer majd beszélek erről a szarról, komolyan is, meg viccesen is

– mondta Chris Rock. A közönségből valaki bekiabálta, hogy „baszd meg Will Smith!”, de Rock nem foglalkozott vele és belekezdett egyórást standupjába.

Az Amerikai Filmakadémia vezetői szerdán találkoztak és ismét közölték, hogy fegyelmi eljárást kezdeményeznek Will Smith ellen a viselkedése miatt. Azt is közölték, hogy a pofon után el akarták távolítani a nézők soraiból, de a színész nem távozott.

Chris Rockot vasárnap élő adásban, több millió tévénéző és a Dolby Theatre-ben a 94. Oscar-gálán részt vevő közönség szeme láttára vágta pofon Will Smith amerikai színész. Smithnek az volt a baja, hogy Rock a feleségével, Jada Pinkett Smithtel poénkodott, azzal, hogy a nő szerepelhetne a G.I. Jane 2-ben. A G.I. Jane volt az a film 1997-ben, aminek kedvéért Demi Moore kopaszra vágatta a haját, és Jada Pinkett Smith is szinte kopaszon érkezett a gálára, ez lett volna a vicc, ami nem sült el túl jól.

Will Smith később bocsánatot kért, Chris Rock pedig egyelőre úgy döntött, nem tesz feljelentést. A pofont ebben a cikkünkben elemeztük ki részletesen.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!