Azahriah: Itt az ideje megpihenni, sok dolgot helyretenni, változtatni

2024. október 6. – 14:27

Másolás

Vágólapra másolva

„Itt az ideje megpihenni, sok dolgot helyretenni, gondolkozni, változtatni, de legfőképpen tanulni tovább és fejlődni” – írta Azahriah a YouTube-on közzétett üzenetében.

Az előadó azt is írta, hogy „nem tudom, mikor találkozunk legközelebb de biztosan érzem hogy az a jelenés nagyobb lesz mint bármi eddig”. Azahriah megköszönte az elmúlt három év pörgését is, „nagyon vigyázzatok magatokra, keressétek a saját utatok és minden erőtökkel a fejlődésen legyetek és hogy szeretettel/megértéssel álljatok embertársaitokhoz” – tette hozzá.

„November végén jön a film/pusi koncertfilm, most meg lemegy az EU tour, eztán egy darabig felszívódok, szeretlek titeket” – zárta üzenetét.

Azahriah a YouTube éves hazai toplistáján közönségkedvenc lett összesen 311 millió megtekintéssel, míg itt DESH 121 milliós nézettséggel a második, T. Danny pedig 90 milliós lejátszással a harmadik helyre jutott fel. Azahriah Introvertált dala az ország legnépszerűbb slágere lett a Spotifyon, míg 3korty című slágere a YouTube-on nyerte el az első helyet.

Azahriah töretlen népszerűségét az idei évét meghatározó tripla stadionkoncertje is mutatja.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!