Megjelent a Lepattanó első trailere, amiben a Dallas Bobbyja is játszik

2024. június 20. – 15:15

Másolás

Vágólapra másolva

A szektorlabdáról, a gombfoci professzionális verziójáról szól Vékes Csaba, a Szia, Életem! rendezőjének új filmje, aminek szerdán jelent meg az első trailere. A sportvígjátékban Scherer Péter alakítja Kálmánt, aki Európa-bajnokságra készül csapatával, de küzdeniük kell a kijutásért.

A film beharangozóját tudatosan időzítették az épp most zajló foci Eb-re, pláne, hogy a párizsi olimpia is lázban tartja a sportrajongókat.

A forgalmazó „romantikus, gombfocis sportvígjátékként” írja le a filmet, ami szeptember végén jelenik meg, közölte a JUNO11 Distribution. A forgatás még tavaly szeptemberben kezdődött, ekkor derült ki az is, hogy az egyik karaktert, a milliárdos mecénást Partrick Duffy, Dallas Bobbyja fogja alakítani.

Főbb szerepekben feltűnik még Mucsi Zoltán, Derzsi Dezső, Waskovics Andrea, Rába Roland, Elek Ferenc, Gáspár Sándor és Györgyi Anna is. A Három Homár és a Blue Duck Arts gyártásában készülő tévéfilm eddig összesen 340,6 millió forint állami támogatást kapott a Nemzeti Filmintézet oldalán megjelent adatok szerint.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!