Több eredeti szereplővel tér vissza a Melrose Place

2024. április 11. – 18:11

Másolás

Vágólapra másolva

Visszatér az amerikai tévébe az 1990-es évek egyik ikonikus sorozata, a Melrose Place, a rebootba több eredeti szereplőt is beválogattak – írja a Variety.

A friss infók szerint a régi Melrose Place-ből Heather Locklear, Laura Leighton és Daphne Zuniga mindannyian benne lesznek a sorozat legújabb (a 2010-es évek óta már a második) felelevenítésében, amelynek forgatókönyvét ezúttal Lauren Gussis jegyzi. A rebootot a CBS Studios szállítja.

Az új sorozat sztorijáról egyelőre ennyit lehet tudni:

„Amikor az egyik legjobb barátjuk hirtelen meghal, a Melrose Place eredeti lakói összegyűlnek, hogy leróják tiszteletüket az elhunyt előtt. De az újraegyesülés hamarosan régi traumákat hoz felszínre, régi szerelmeket és ellenségeskedéseket éleszt újra, és új titkokat leplez le... a múltat idéző, de sokkal modernebb szemléletű, kaotikus drámába taszítja szereplőinket.”

Az eredeti Melrose Place-t Darren Star készítette, és 1992-től 1999-ig vetítették a Fox tévécsatornán. Az eredeti szereplőgárdában Thomas Calabro, Josie Bissett, Andrew Shue, Courtney Thorne-Smith, Grant Show, Doug Savant, Vanessa A. Williams és Amy Locane, Daphne Zuniga kaptak helyet, később csatlakozott Heather Locklear Amanda Woodward szerepében, a Melrose Place ezután vált igazán közkedveltté.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!