Taylor Swift lett az év embere

2023. december 6. – 17:22

Másolás

Vágólapra másolva

A névtelen magyar '56-os szabadságharcos, II. János Pál pápa, Nixon, Gorbacsov, Greta Thunberg, Joe Biden és Kamala Harris, Elon Musk és Volodimir Zeleszkij után idén Taylor Swiftet nyilvánította az év emberének a Time magazin. A popsztár a versenyben a sztrájkoló hollywoodi forgatókönyvírókat és színészeket, Hszi Csin-ping kínai elnököt, az OpenAI-t vezető Sam Altmant, III. Károly brit királyt, Jerome Powell Fed-elnököt, Vlagyimir Putyint, Barbie-t és a Trump ügyében eljáró ügyészeket utasította maga mögé.

Fotó: Inez Van Lamsweerde And Vinoodh / AFP
Fotó: Inez Van Lamsweerde And Vinoodh / AFP

„Soha nem éreztem magam büszkébbnek és boldogabbnak, kreatívabbnak és szabadabbnak, mint most” – nyilatkozta Swift a Time magazinnak.

Az énekes tényleg eddigi karrierje csúcsán van, a Time mellett más kiadványok évvégi listáit is vezeti. A People magazin szerint például ő 2023 legérdekesebb embere, a Forbes pedig őt tartja a legbefolyásosabb nőnek a médiában és a szórakoztatóiparban. Közben idén ő lett a leghallgatottabb előadó a Spotifyon is.

Támogasd a Transtelexet!

Az erdélyi közösségnek saját, független lapja csak akkor lehet, ha azt az olvasótábora fenntartja. Támogass minket akár alkalmi jelleggel, ha pedig teheted, állíts be rendszeres támogatást!

Támogatom!
Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!