Taylor Swift lett az év embere

2023. december 6. – 17:22

Másolás

Vágólapra másolva

A névtelen magyar '56-os szabadságharcos, II. János Pál pápa, Nixon, Gorbacsov, Greta Thunberg, Joe Biden és Kamala Harris, Elon Musk és Volodimir Zeleszkij után idén Taylor Swiftet nyilvánította az év emberének a Time magazin. A popsztár a versenyben a sztrájkoló hollywoodi forgatókönyvírókat és színészeket, Hszi Csin-ping kínai elnököt, az OpenAI-t vezető Sam Altmant, III. Károly brit királyt, Jerome Powell Fed-elnököt, Vlagyimir Putyint, Barbie-t és a Trump ügyében eljáró ügyészeket utasította maga mögé.

Fotó: Inez Van Lamsweerde And Vinoodh / AFP
Fotó: Inez Van Lamsweerde And Vinoodh / AFP

„Soha nem éreztem magam büszkébbnek és boldogabbnak, kreatívabbnak és szabadabbnak, mint most” – nyilatkozta Swift a Time magazinnak.

Az énekes tényleg eddigi karrierje csúcsán van, a Time mellett más kiadványok évvégi listáit is vezeti. A People magazin szerint például ő 2023 legérdekesebb embere, a Forbes pedig őt tartja a legbefolyásosabb nőnek a médiában és a szórakoztatóiparban. Közben idén ő lett a leghallgatottabb előadó a Spotifyon is.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!