Adele leállt az ivással, de nagyon hiányzik neki az alkohol

2023. október 19. – 12:20

Másolás

Vágólapra másolva

„Nagyon hiányzik az alkohol” – mondta az egyik múlt heti Las Vegas-i koncertjén Adele, amikor meglátta, hogy az első sorban ülő egyik rajongója whiskey sour koktélt iszik. A Guardian azt írja, hogy a 35 éves brit énekesnő szombaton a Colosseum at Caesars Palace-ban lépett fel, amikor két dal között meglátta valakinél az italt a közönség soraiban.

„Olyan három és fél hónapja leálltam az ivással. Nagyon unalmas. Úgy értem, nagyon! A 20-as éveim nagy részében az alkoholizmus határán voltam, és nagyon hiányzik. Úgyhogy élvezd a whiskey sourt, nagyon-nagyon irigy vagyok”

– mondta Adele egy, az X-re is felkerült videó szerint.

Adele tavaly a Vogue amerikai kiadásának beszélt az alkoholhoz fűződő viszonyáról, azt mondta, hogy a koronavírus-járvány alatti lezárások idején minden nap egyre korábban és korábban kezdett el inni.

„Mindig is nagyon szoros kapcsolatom volt az alkohollal, mindig is lenyűgözött az alkohol. Távol tartotta tőlem az apámat. Szóval mindig is tudni akartam, mi olyan nagyszerű az alkoholban” – mondta az énekes, akinek 30 című albumán megjelent I Drink Wine című dala a felnőtt élet bánatáról, stresszének elfojtásáról szól.

A Telexen is foglalkoztunk azzal korábban, hogy hogyan hat az alkohol és a drog a művészi teljesítményre, kreativitásra és tehetségre, cikkünkben Peer Krisztián költővel, Pásztor Annával, Nagy Zsolttal és egy pszichiáter-addiktológussal jártuk körbe a témát, de sok mondanivalója van róla a Kispál és a Borz első dobosának, Bräutigam Gábornak is.

A napokban az X-Faktor volt győztese, Vastag Csaba is beszélt arról, hogy a függőség határán járt, a francia elnököt viszont azzal vádolták meg nyáron, amikor lehúzott egy üveg sört, hogy népszerűsíti a mértéktelen ivást.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!