Elstartoltak a Telex podcastjai

2023. április 11. – 15:58

frissítve

Elstartoltak a Telex podcastjai

Másolás

Vágólapra másolva

Elindultak a Telex podcastjai, egyből négy műsorral debütálunk: a Témával, a Nyomozóval, az Ízfokozóval és az Afterrel. Az első részek egyszerre jelentek meg április 11-én, utána pedig hetente jelentkeznek majd, méghozzá a hét különböző napjain. Iratkozzanak fel, kövessék új podcastjainkat és az After és a Gasztro Facebook- és Insta-oldalait is!

Hétfőnként jelennek majd meg a Telex Nyomozó true crime podcast részei (rendszeres támogatóink egyben megkapják előre).

Munk Veronika és Janecskó Kata podcastja a Telex saját lejátszóján kívül a Telex Podcast nevű új YouTube-, Spotify-, Apple- és Google Podcast csatornáinkra kerül fel tehát a hét első napján délután 5-kor. Első rész itt:

A Nyomozón a két újságíró mellett Fazakas Péter dolgozott rendezőként, Tövisházi Ambrus zeneszerzőként és sound designerként, Nagy Zsolt narrátorként, Pacsorasz Viktor pedig vágóként.

Keddenként jelenik meg az Ízfokozó, a Telex gasztropodcastja Ács Borival és Keve Mártonnal. Ez a Telex saját lejátszóján kívül a Telex Podcast nevű új YouTube-, Spotify-, Apple- és Google Podcast csatornáinkra kerül fel délután 5-kor. A podcast indulásával egyszerre pedig elindult a Telex Gasztro Facebook- és Insta-oldala is. Első rész:

Csütörtökönként jönnek ki a Telex After új részei. Sajó Dávid popkulturális videós podcastjai a Telexen fenn lesznek, és a Telex lejátszójában is hallgathatóak lesznek, de nem a Telex Podcast csatornáin lesznek elérhetőek, hanem maradnak az After korábbi megszokott helyein, ennek ugyanis önálló YouTube-, Spotify-, Apple-, Google Podcast csatornája van, a műsorok délután 5-kor élesednek. Az Afternek létezik saját Facebook- és Insta-oldala is, kövessék ezeket is!

Végül, de nem utolsó sorban péntekenként élesednek a Téma új epizódjai. Brückner Gergő közéleti-gazdasági beszélgetős – és videós – műsora a Telex saját lejátszóján kívül a Telex Podcast nevű új YouTube-, Spotify-, Apple- és Google Podcast csatornáinkra kerül fel reggel 7-kor. Első rész:

Ebben a videóban a szerzők röviden bemutatják a műsorokat:

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!