Rihanna a leginkább követett nő a Twitteren

2023. április 10. – 11:53

Másolás

Vágólapra másolva

108,2 millió követővel Rihanna a legtöbb követővel rendelkező nő a Twitteren. Az énekesnőt csak három felhasználó előzi meg, mind a hárman férfiak, állítja a Social Blade nevű statisztikaplatform.

Az első helyen a Twitter tulajdonosa, Elon Musk áll, a cikk írásakor 134,3 millió követővel. A második helyen a volt amerikai elnök, Barack Obama landolt, 132,9 millió követővel, a harmadik helyre pedig Justin Bieber énekes került, 113, 1 millió követővel.

A lista első tíz helyezettje így néz ki:

Forrás: Social Blade
Forrás: Social Blade

Rihanna az elmúlt 15 év egyik legsikeresebb, legismertebb énekesnője. Évek óta visszavonult a pályától, és inkább a családi életére koncentrált, hiszen megszületett az első gyereke a rapper A$AP Rockytól, és jön a második is – ezt a Super Bowl félidei show-jában mutatta meg a nyilvánosságnak.

Azért még mindig kevesebb követője van, mint Selena Gomeznek az Instagramon, aki a 400 milliós követőtáborával márciusban lett a legtöbb követővel rendelkező nő a platformon.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!