Johnny Depp lányának főszereplésével jön az Eufória alkotójának új sorozata az HBO-ra

2022. augusztus 22. – 17:38

Másolás

Vágólapra másolva

Egészen parádés stábbal és szereplőkkel érkezik hamarosan az HBO Maxre az Idol című tévésorozat, amelyhez érkezett egy rövid, de annál hatásosabb előzetes.

A hatrészes sorozat főszereplője Lily-Rose Depp, Vanessa Paradis és Johnny Depp 23 éves lánya, aki eddig főleg kisebb produkciókban szerepelt. Depp egy fiatal énekesnőt alakít, aki beleszeret egy titokzatos önsegítő guruba, akiről kiderül, hogy valójában egy szekta vezetője. A gurut Abel Tesfaye, ismertebb nevén The Weeknd popénekes alakítja, aki egyben a sorozat egyik alkotója is. A másik alkotó pedig az a Sam Levinson, akinek az Eufóriát is köszönhetjük.

A sportkocsiktól, drogoktól és szextől fülledt sorozatban (ahogy a videó elején fogalmaznak, Hollywood legmélyéről) felbukkan még Eli Roth és Hank Azaria is, utóbbit a többség a Simpson családból ismerheti, amelyben több karakternek (Apu, Wiggum őrmester, Moe) is ő adta a hangját. Rajtuk kívül egy sor zenész is színészként debütál a sorozatban, mint Moses Sumney, Troye Sivan vagy az alapvetően könnyűzenei producerként ismert Mike Dean.

A premierről egyelőre nincs infó, de azt írják a trailer végén, hogy hamarosan érkezik a sorozat, szóval még valószínűleg 2022-ben.

Támogasd a Transtelexet!

Az erdélyi közösségnek saját, független lapja csak akkor lehet, ha azt az olvasótábora fenntartja. Támogass minket akár alkalmi jelleggel, ha pedig teheted, állíts be rendszeres támogatást!

Támogatom!
Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!