Nézettségi rekordot döntött a Stranger Things negyedik évada

2022. július 6. – 10:38

frissítve

Nézettségi rekordot döntött a Stranger Things negyedik évada
A negyedik évad New York-i bemutatója 2022 május 14-én Fotó: Roy Rochlin / Getty Images

Másolás

Vágólapra másolva

A Netflix Stranger Things című sorozatának legutóbbi, negyedik évada több mint 1,15 milliárd órányi nézettséggel került a streamingszolgáltató toplistájának csúcsára, írja a Reuters híre alapján az MTI.

Eddig egyetlen Netflix-sorozat lépte át az egymilliárd órás nézettséget: a dél-koreai Nyerd meg az életed (Squid Game) című sorozat.

A Netflix közleménye szerint a Winona Ryder, David Harbour és Millie-Bobby Brown főszereplésével készült sci-fi lett a tartalomszolgáltató legnépszerűbb angol nyelvű sorozata.

A Stranger Things a Netflix top 10-es listáján 91 országban került az első helyre, ami angol nyelvű tévésorozatnak korábban nem sikerült.

A 2016-ban debütált sorozat negyedik évadának első hét része, közel 9 órányi hosszban egy hónapja jelent meg, majd múlt hét pénteken a nyolcadik és a kilencedik részes dupla záróepizódot is bemutatták, amelyek összesen 4 (!) órát tesznek ki.

A hatalmas érdeklődés miatt a Netflix applikációja egy időre túl is terhelődött, és leállt.

A negyedik évadról szóló kritikánk itt olvasható.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!