Kínai találmány: a távcsókológéppel már az e-puszi is megoldható

2023. február 25. – 19:33

Másolás

Vágólapra másolva

Mikor azt hisszük, hogy már nincs új a nap alatt, kiderül, hogy egy távkapcsolatban élő kínai feltaláló mégis előáll egy új termékkel, ez pedig nem más, mint a távcsókoló gép, e-puszilózó, csókküldő… A lényeg, hogy nem találtam megfelelő szavakat, szóval ez a hír tele van nyelvújító kifejezéssel.

Az e-puszi kütyüje forradalmasítani fogja a távkapcsolatokat, ígéri a csókolózógép feltalálója, aki szerint találmánya kifinomult szilikon ajkakkal, tapintásérzékelőkkel és kis motorokkal rendelkezik ahhoz, hogy a valódi csókot reprodukálja. A felhasználóknak pedig mindössze annyit kell tenniük, hogy a puszigépet csatlakoztatják telefonjukhoz.

A csókküldéshez le kell tölteni egy mobiltelefonos alkalmazást, és be kell dugni a készüléket a telefon töltőjébe. Miután az alkalmazás párosítja a partnereket, a párok videóhívást indíthatnak, és elkezdődhet az e-csókolózás.

A csókot, puszit, cuppantást így távolról, egy egyszerű videóhíváson keresztül is lehet majd továbbítani, és a kütyü azt ígéri, minden érzést újraalkot, írja a készüléket beharangozó Daily Star.

A távcsókoló egy pár szilikon ajakból álló, nyomásérzékelőket és apró motorokat tartalmazó szerkentyű, az emberi csók nyomását, mozgását és még a hőmérsékletét is reprodukálni ígéri. Sőt, a csókolózó mozdulat mellett a felhasználó által adott hangot is képes továbbítani.

A kínai Global Times újság szerint a találmányt Kína keleti részén található Csiangszu tartomány egyetemén fejlesztették ki. Csien Csung-li, a tervezőcsapat vezetője bevallotta, a főiskolai évei alatt távkapcsolatban élt barátnőjével, csak telefonon tartották egymással a kapcsolatot. Innen jött az ihlet a ketyere megalkotásához.

A feltalálók szerint eszközük amiatt is hasznos, mert lehetővé tenné, hogy a fertőző betegségekben szenvedők biztonságosan élvezhessék a csók intimitását.

A távcsókoló már kapható a kínai webáruházakban, ára 288 jüan, azaz 40 euró.

A találmánynak van egy „Csóknégyzet” alkalmazása is, ami nem más, mint egyfajta Tinder-szerű platform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy véletlenszerűen válasszanak ki egy idegent, akit megcsókolhatnak.

Egyesek az eszközben egy vicces kütyüt látnak, azonban vannak olyan hangok is, amelyek vulgárisnak és hátborzongatónak nevezik. Sokan amiatt aggódnak, hogy kiskorúak is megvásárolhatják és használhatják. A CNN arról számol be, hogy a Weibon, az egyik legfőbb kínai közösségi oldalon a távcsókoló ketyerével kapcsolatos hashtagek több százmilliós nézettséget értek el.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!