Sharon Stone azt mondja, az Elemi ösztönben játszott szerepe miatt vették el tőle a fia felügyeleti jogát

2023. március 10. – 22:29

Másolás

Vágólapra másolva

Sharon Stone azt állítja, hogy egyik leghíresebb filmjében, az Elemi ösztönben játszott szerepe miatt veszítette el fia felügyeleti jogát 2004-ben – írja a BBC.

Az 1992-es Elemi ösztön legendás jelenetében Stone karaktere szoknyában, alsónemű nélkül tárja szét a lábát egy széken ülve. A színész azt állította egy podcastben, az elhíresült jelenet és a szerep – egy írót játszott, aki elcsábítja a Michael Douglas által alakított rendőrnyomozót – eltorzította a róla alkotott képet.

Stone és korábbi férje, Ron Bronstein 2000-ben fogadták örökbe fiukat, Roant. Mikor négy évvel később beadták a válókeresetet, a perben a fiú felügyeleti jogáról is dönteni kellett, a színésznő szerint pedig azért vett számára kedvezőtlen fordulatot az ügy, mert a thrillerben játszott szerepével azonosítottál. „Tudtad, hogy az anyád szexfilmeket készít?” – idézte fel Stone a bíró egyik kérdését, amit négyéves fiához intézett a tárgyaláson.

A veszteség elmondása szerint súlyosan érintette Stone-t. „A Mayo klinikán kötöttem ki extra szívveréssel a szívem felső és alsó kamrájában. Szó szerint összetört a szívem” – mesélte Bruce Bozzi műsorvezetőnek a Table for Two podcastban.

Figyelembe véve, hogy manapság mennyi szex és meztelenség jelenik meg a tévében, Stone szerint brutális volt az, ahogyan vele az Elemi ösztön bemutatása után bántak. Egy másodperc törtrészét kitevő lehetséges meztelenséget láthattak belőlem, „és elvesztettem a gyermekem felügyeleti jogát” – mondta.

A színész az állítja, hogy Hollywoodban is sokan elítélték amiatt, hogy elvállalta az erotikus thrillerben Catherine Tramell szerepét. „Golden Globe-ra jelöltek ezért a szerepért, és amikor elmentem a Golden Globe-díjátadóra, és kimondták a nevemet, egy csomó ember nevetett a teremben. Annyira megalázó volt” – mondta Stone. „Úgy voltam vele, hogy van bárkinek is fogalma arról, milyen nehéz volt eljátszani azt a szerepet? Mennyire gyomorforgató és ijesztő?”

Sharon Stone beszélt arról is, hogy mostanában már kerüli az olyan szerepeket, amelyekben a nőket szexualizálják vagy sötét személyiséggel ábrázolják. De azt is hozzátette, hogy a rajongóknak nem szabad összemosniuk a színészeket a karaktereikkel.


A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!