Pókemberjelmezben üdvözölte a csatában elesett brit katonák gyerekeit Harry herceg

2022. december 3. – 23:14

Másolás

Vágólapra másolva

Harry, Sussex hercege egy különleges karácsonyi videót rögzített egy jótékonysági szervezet számára, amelyet 100 olyan gyereknek játszottak le, akiknek a szülei a brit fegyveres erők tagjaiként vesztették az életüket, írja a Daily Mail. A herceg Pókembernek öltözött, és csak a videó végén fedte fel a kilétét.

A Scotty's Little Soldiers szervezet karácsonyi zsúrt rendezett a gyerekeknek, amelyen különböző feladatokat kellett végrehajtaniuk, hogy „megmentsék a karácsonyt, és visszaszerezzék a Mikulás ajándékait”.

A herceg novemberben is együttműködött a jótékonysági szervezettel, akkor a veteránok napján írt nekik levelet. Ekkor azt írta nekik, hogy különleges kötelék van közöttük, hiszen ő is elvesztette az egyik szülőjét. 2019-ben ugyanennek a szervezetnek Mikulás-ruhában forgatott videót.

Harry maga is veterán, tíz év alatt kétszer szolgált Afganisztánban.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!