Teszt

RSS

Van ennél jobb telefon, de úgysem ez a lényeg

A OnePlust alapító Carl Pei új cége, a Nothing phone (1) néven adta ki az első telefonját, amit már akkor 160 ezren rendeltek elő, amikor még semmit nem lehetett róla tudni. A végeredmény egy villódzó hátlapú, mégis sallangmentes, remek felső középkategóriás telefon, aminél egyedibbet nehezen lehetne mutatni a piacon.

Jó ez a hajtogatós telefon, csak ne lenne még mindig ilyen kényelmetlen

Az új Fold és Flip is kicsit olyan, mintha nem lett volna idő nagy újításokra, ezért inkább csak kijavították az előző verziók sok hibáját. Így jobbak az idei modellek, de még mindig nem látom magam előtt, hogy mindenki hajtogatós telefont használjon.

Még sosem ettünk vízszereléshez használt kenderkóc ízesítésű valamit. Eddig. Pufuleceket teszteltünk

Az elmúlt évtizedekben azok is elkezdtek pufulecet gyártani, akik nem akartak. A klasszikus, az ízbomba vagy a teljesen organikus a legjobb?

Az űrhajó sebességet váltott

Az új MacBook Pro mindent tud, a saját családjához képest nem is annyira drága, mégis kicsit homályos, hogy kinek szánják.

Vérfrissítést kapott a Xiaomi középkategóriás öszvérje, de még mindig az ára maradt a legjobb tulajdonsága

A Redmi Note 11 több szempontból is javult az elődjéhez képest, de igazából továbbra is az benne a legjobb, hogy olcsó, mégis nagyjából mindent tud, amire egy átlagfelhasználónak szüksége lehet.

A Samsung egy füst alatt csinálta meg az androidos telefonok iPhone 13-ját és élesztette fel a Note-szériát

A koreai gyártó az S22-es szériánál megbolygatta a status quót, és ahelyett, hogy a legdrágább telefonnál csak a méretet és a kamerák számát növelte volna, inkább egy Note-másolatot csinált belőle. Az alapmodell és a Plus meg simán csak működnek, de pont emiatt lehet szeretni őket.

Ebben a telefonban tényleg a világ legjobb kamerája van, mégis nehéz jó szívvel ajánlani

A Huawei a P50 Próval megint kijjebb tolta a telefonos fotózás határait, és olyan telefont tett le az asztalra, aminek a kameráit egy profinak sem egyszerű megizzasztani. A szokásos probléma viszont idén is visszatért: világverő kamera ide vagy oda, 5G és a Google-szolgáltatások nélkül nem lehet bevenni a nyugati piacot.